flyttfirma göteborg

FLYTTFIRMA Göteborg – Privat, Kontor och tunga saker!

PRIVAT FLYTT Göteborg

Vid större objekt, till exempel vid flytt från villa eller större lägenhet, kommer vi och diskuterar fram en lämplig lösning tillsammans med kunden, vi utför en kostnadsfri besiktning och ger ett fast pris. Bli inte avskräckt av våra låga priser. Om du anlitar oss för tjänster inom flytt kan du vara säker på att få mer än du betalar för. Vid en mindre bohagsflytt tar vi nödvändiga uppgifter via telefon. Vid de mindre uppdragen timdebiterar vi.

Ska du flytta och söker flyttfirma i Göteborg?

Vi är en av Göteborgs flyttfirmor som erbjuder de lägsta priserna. Det betyder inte att vi gör avkall på kvaliteten eller servicen. Våra flyttgubbar är pålitliga och punktliga, våra budbilar snabba. Som budfirma har vi många års erfarenhet av transporter och bud. Kundnöjdhet och god service är viktigt för oss och vi kan vid det här laget räkna in många nöjda kunder i vår kundkrets. Vi hoppas att du vill bli en av dem.

Efter samtal med dig, där vi frågar om hisskapacitet, antal trappor, speciellt ömtåliga saker osv., sätter vi ihop ett lämpligt arbetslag och förklarar vad timdebiteringen innebär. Vill du ha packning utför vi denna med speciellt utbildade packmästare. Vår personal är vana att hantera både ömtåliga och värdefulla saker och tar ditt förtroende på största allvar. För ett förtroende är just vad det är när du låter oss komma in i ditt hem och ansvara för dina personliga ägodelar. Hos oss får arbetsdatorn, finporslinet och de gamla skidorna i förrådet samma omtanke.

Hyra av släp eller lastbil, införskaffa tillräckligt antal flyttkartonger och se till att några bekanta kan hjälpa till under själva flyttdagen slipper du med vår hjälp. Vi vet nämligen att affektionsvärdet på våra kunders möbler och saker många gånger kan vara långt mycket högre än det ekonomiska värdet.

PROFFS PÅ KONTORSFLYTT Göteborg

Vi har stor erfarenhet av både mindre och större kontorsflyttar. Vi kan delta från början av flyttprojektet och ge våra garanterat värdefulla synpunkter. Fast pris eller timdebitering beroende på flyttens storlek. Vi utför kompletta kontorsflyttningar med packning, transport och uppackning.

Med oss så får du ett lågt pris men hög kvalitet och det oavsett om det gäller avancerad kontorsflytt i Stockholm eller om du behöver flytta från Göteborg till Stockholm. Vi gör en kostnadsfri besiktning där vi gemensamt med kunden diskuterar fram en optimal kontorsflyttning och lämnar därefter offert. Vid flytt av kontor gäller det att ha samspelt och erfaren personal. Vid större kontorsflyttar är planering mycket viktig. Vi flyttar både små och stora företag inom olika branscher och vet av erfarenhet att en företagsflytt ställer andra krav än en flytt av ett privat hem.

Våra erfarna och kunniga medarbetare har stor vana av att hantera ömtåliga och värdefulla föremål. Om du ger oss förtroendet att ta hand om dina saker så lovar vi att motsvara det. Det är alltid kunden som bestämmer hur mycket en flyttfirma ska göra. Tillsammans bestämmer vi redan från början vad som behöver utföras. Vi är en flyttfirma i Göteborg som klarar av alla led i en flytt – packning, emballering, demontering, flyttning, uppackning och montering.

Ofta är ytorna större, tidschemat pressat och flytten mer komplex. En liten miss kan bli väldigt kostsam. Vi planerar och genomför flytten på det sätt som är bäst för just din verksamhet, med minsta möjliga störningar i produktionen. Med vår fullservice kan du lugnt lämna allt från planering, packning och städning till mellanlagring, leverans, uppackning och montering av möbler till oss. Kontakta vår transportledning som ger dig råd utifrån just dina behov. Referenser lämnas.

MAGASINERING Göteborg

En del av de möbler eller saker som du rensar ut inför din flytt kanske är sådant som du inte har användning för just nu men som kan komma till nytta längre fram. Då kan magasinering vara ett bra alternativ. Vi magasinerar allt från däck till kompletta bohag.

PIANO / TUNGFLYTT Göteborg

Har du något särskilt stort och tungt som behöver flyttas? Då kan du anlita vår tungavdelning, som är specialiserad på alla slags tunga transporter och flyttar.

Varje flytt unik och vi anpassar våra tjänster och erbjuder dig den bästa helhetslösningen för just din flytt. Kontorsflytt, bohagsflytt, magasinering, flyttstäd och pianoflytt är exempel på några av våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med.

När man behöver flytta tunga möbler eller dylikt kan det vara svårt att klara av det på egen hand. Kontakta då oss för kostnadsfri besiktning och vägledning så hjälper vi dig. Vi har yrkeskunniga packmästare och expressarbetare samt moderna flyttfordon och fullständig utrustning för professionell hantering av ditt hems möbler.