Nya och begagnade båtmotorer & båtmotordelar i Göteborg!

Nu är sommaren äntligen kommen och många svenskar längtar efter att få komma ut på havet. Många drömmer om att investera i en sprillans ny båtmotor, medan andra letar sig till begagnade båtmotordelar för att mecka hela sommaren lång. Oavsett vad du är ute efter, så finns MK Marin för att lösa dina behov. De erbjuder både begagnade och nya båtmotorer och båtmotordelar – från flera olika varumärken.

Båtmotordelar och begagnade båtmorer i Göteborg

Proffs på båtmotorer

MK Marin är ett företag och en e-handel utanför Göteborg som säljer och arbetar med motorer och båtmotordelar. De är generalagent och distributör för Frydenbo Sabb i Sverige och levererar SABB’s motorer och reservdelar. MK Marin demonterar och renoverar delar för mestadels äldre motorer men självklart även nyare delar. Vill man kombinera sin order med begagnat och nytt går detta också exemplariskt!

Båtmotordelar och båtmotorer till fördelaktiga priser

MK Marin har som ambition att du ska kunna hitta delar till din motor eller båt till fördelaktiga priser då de jämt och ständigt uppdaterar och ändrar sitt utbud. Detta gör de för att det alltid ska vara lönsamt och aktuellt för sina kunder att se om de i stunden har det du söker.

MK Marin erbjuder tjänster inom försäljning av marinmotorer, backslag och elverk – både nytt och begagnat. De erbjuder även försäljning av nya och begagnade reservdelar till marinmotorer via sin webbshop men även per mejl och telefon. MK Marin är Sales och Service Center för ZF backslag och erbjuder försäljning av begagnade båtmotordelar och SABB motorer samt reservdelar.

Båtmotorer, båtmotordelar & reservdelar online – hela sommaren

På MK Marin beställer du enkelt via deras webshop, men även via mejl och telefon. De har snabba leveranser hela sommaren lång – så att du kan njuta av härliga sommarkvällar ute till havs!