Upplev båtsightseeing i Göteborg!

Sommaren har äntligen kommit till Göteborg och det vankas semester för många svenskar. I år är det många som väljer att semestra hemma i Sverige och då står upplevelser högt upp på agendan för många. En nyhet för i år är företaget Water-Tours som med sin kanalbåt tar dig runt på en sightseeing i Göteborgs hamn.

Båtsightseeing Göteborg

Upptäck Göteborg från vattnet med kanalbåt

På Water-Tours får du gå ombord på deras sightseeingbåtar och uppleva ett Göteborg från vattnet. Båtturen startar mitt i Göteborg vid Kungsportsbron och tar dig på ett äventyr under stadens broar, längs gamla vallgraven och längs med stadens kanaler. Ett härligt äventyr för dig som är på besök i Göteborg, men självklart även för dig som vill turista i din egen stad!

Water-Tours turer tar cirka en timme och tar dig ända ut till Älvsborgs fästning, förbi klassiska byggnader från Göteborgs gamla och nya historia.

Båtsightseeing som tar dig förbi ikoniska platser

Under båtturen kommer du passera ikoniska platser med sevärdheter såsom Göteborgsoperan, klassiska varvsområden, nybyggda områden i Eriksberg, segelskeppet Ostindiefararen, Älvsborgsbron och containerhamnen. Kanalbåten färdas längs gamla vallgraven och kanalerna från 1600-talet och sedan ut i Göteborgs hamn.

Båttur med ansvar i coronatider

Såhär i corona-tider är det många som väljer att semestra i sin egen stad och många väljer att hitta på utomhusaktiviteter. Water-Tours arbetar aktivt i dessa tider med att förhindra smittspridning på deras turer, med bland annat färre antal sittplatser och tillgång till handsprit under resans gång.

Boka båtsightseeing i Göteborg med Water-Tours

För att boka eller reservera platser gör du detta enklast via Water-Tours hemsida. Där får du även all information du behöver veta om rutten, vilka sevärdigheter du passerar och vilka pris som gäller. Som privatperson kan man även boka hela båten, så att du och dina nära kan få njuta av en härlig upplevelse tillsammans!