Hjälp med catering och grillbuffé i Göteborg

Det finns många tillfällen i livet då man vill att allt ska stämma, till exempel vid bröllop och fester. Man vill njuta av en trevlig gemenskap och även samtidigt äta god mat. Ett alternativ för er i Göteborg är då att ta hjälp med catering, med till exempel en grillbuffé.

Boka en ljuvlig grillbuffé i Göteborg

Grillbuffé i Göteborg vid livets högtider

Catering kan vara aktuellt för er i Göteborg med omnejd vid allt från bröllop, examen och när någon fyller jämnt till ett dop och midsommarfirandet. När våren och sommaren kommer kan det hända att man vill ha mat som passar bra in med årstiden. Ett alternativ är då att ta hjälp med catering av en grillbuffé.

Spira Food levererar grillbufféer i hela Göteborgsområdet. Vad för slags meny man väljer kan bero på sådant som vad för slags firande som det handlar om samt vilka människor som kommer att delta i firandet och vad för slags mat de vanligen äter. Kanske är många i sällskapet veganer eller vegetarianer eller så är det en grupp av människor som alla tycker om att äta en god grillad köttbit.

Grillbuffé efter egna önskemål

På menyn när ni tar hjälp med catering av grillbuffé i Göteborg finns både vegetariska och icke-vegetariska alternativ. Det går att välja mellan att få grillbuffén med kött eller med fisk och skaldjur.

På menyn finns allt från oxe, lax med fänkål, lokalproducerad tupp, hel blomkål samt en rad olika typer av alternativ till sallad. Till bufféerna serveras även hemlagad majonnäs med innehåll och smaker som chili, senap och lagerblad.

För dem som vill skapa sig en egen typ av meny när de tar hjälp med catering i Göteborg går det även att välja mellan ingredienserna i de olika redan förutbestämda rätterna och skapa sin egen meny.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *