Val vid catering för fest i Göteborg

Vid speciella tillfällen som olika typer av fester kan en god idé vara att ta hjälp med maten för att få mer tid till att umgås med varandra. Spira food sköter catering för fest i Göteborg med omnejd.


Boka festcatering i Göteborg

Lokalproducerad och vegetarisk catering till festen

När någon fyller jämnt, tar studenten eller när man ska ses igen efter 20 år för en återförening med klassen kan en buffé med god mat vara något som man gärna vill ha, men kanske finns inte alltid tiden över till att fixa med maten. Med catering till sin fest i Göteborgsområdet får man mer tid över till att ha det trevligt.

När man väljer catering för fest från Spira food finns det ett antal färdiga bufféer som man kan välja mellan. Ett exempel är menyn kallad Totalt lokalt som innehåller lokala produkter. Bland annat finns på den menyn kyckling, långbakad gris och olika grönsaker som alla är lokalt producerade.

Ett annat alternativ för den som ska ha en fest i Göteborg och tar hjälp av Spira food med catering är menyn Lite längre bort som innehåller varor från Europa med produkter som fläskkarré, potatistarte och tomatröra.

För den som är vegetarian finns även möjlighet till catering till en fest i Göteborg. Den vegetariska menyn kallas för Spiras gröna sköna och innehåller ekologiska och vegetariska produkter.

Välj egen meny vid festcatering i Göteborg

Beroende på hur många man är som ska komma på festen och vad gästerna har för önskemål gällande mat finns det även möjlighet att skapa sin egen meny vid catering till fest i Göteborg genom att välja mellan de olika rätterna som tillhör de olika menyerna. På det viset kan man skapa sig en fest som blir som man själv önskar och har tänkt sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *