Flyttpacka smart för din flytt till Göteborg!

Att flytta är roligt, krävande och emotionellt så det är en bra idé att börja i god tid. När man flyttpackar får man möjlighet att gå igenom alla sina saker och det är en bra möjlighet att rensa bort gammalt som man inte använder. Skänk bort till välgörenhet, sälj för en billig slant eller varför inte göra en garageloppis? Att gå igenom sina saker tar tid och man kan lätt bli nersjunken i gamla minnen, så kom igång med din flyttpackning så fort du kan. Börja med att packa sånt som du inte använder just nu till exempel kläder för en annan årstid, porslin, böcker med mera. Det du använder dagligen kan du lämna och packa ner dagarna innan flytten ska ske. Förbered dig med att ha många kartonger klara så att du har något att packa ner i, det behövs alltid fler kartonger än man tror.

Flytt-guiden i Göteborg ger dig fler tips.

Flytta smidigt med en flyttfirma

Mot en kostnad kan man anlita en flyttfirma som gör all packning och flytt för dig. Då kommer ett erfaret team hem till dig och gör allt det praktiska. Det enda du behöver göra är att planera lite innan, ha nycklar till nya bostaden klart och förbereda en parkering för flyttbilen. Har du frågor eller funderingar kan du vända dig till ditt flytt-team men be inte om några tilläggsarbeten, utan då ska man gå via deras kontor. Flyttfirman kan ibland ha olika idéer hur flytten ska gå snabbare och smidigare men kom ihåg att fråga vad olika förslag kommer att kosta så att du inte får en överraskande hög räkning efteråt. Försök att slappna av och låt det erfarna flytt-teamet göra sitt jobb. Bjud gärna på en kall dricka under dagen, det piggar upp ditt flytt-team och håller god stämning under en annars ganska ansträngande dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *